.m3u bewerken – iptv m3u aanpassen – m3u lijst bewerken > echannelizer

Meertalige ondersteuning

E-Channelizer is vertaald in 17 talen en heeft meertalige mogelijkheden om in elke andere taal te worden gelokaliseerd. Dank aan alle vertalers voor hun tijd en moeite.

Kom meer te weten

Als u een nieuwe taal wilt toevoegen of een bestaande vertaling wilt verbeteren,
neem dan 
contact met ons op .

Modern ontwerp

Geïnspireerd door de platte Metro-stijl, is E-Channelizer zorgvuldig ontworpen en slim georganiseerd met behulp van panelen en flyouts voor het gemak van de gebruiker.

Kom meer te weten

Kleurrijke thema’s

Kies uw favoriete stijl, licht of donker, en accentschema uit 23 verschillende kleuren beschikbaar, wat uw ervaring zeer aangenaam maakt.

Kom meer te weten

Super snel

E-Channelizer is zeer snel en responsief op pc’s uit het middensegment, maar toch supersnel op moderne machines met achtergrondverwerking en ondersteuning voor multithreading. E-Channelizer presteerde redelijk beter dan andere instellingen-editors. Het blinkt echt uit in onafhankelijke prestatietests en verschillende taken die gebruikers vaker doen.

Automatische updates

U hoeft toekomstige versies niet handmatig te controleren, downloaden of opnieuw te installeren. E-Channelizer regelt dit voor u volgens een vooraf bepaald schema dat u kiest. U krijgt bericht wanneer er een nieuwe versie gereed is. Als je wilt updaten, wordt het direct gedownload en daarna zal E-Channelizer binnen enkele seconden opnieuw opstarten.

Kom meer te weten

Start scherm

Wanneer u E-Channelizer start, begint het met een eenvoudig scherm waar u de programma-opties kunt aanpassen, toegang kunt krijgen tot uw STB-profielen, een bestand kunt openen vanaf uw pc, een recent geopend bestand kunt openen of instellingen van STB via het netwerk kunt lezen.

Hoofdscherm

Wanneer u een bestand opent of uit STB leest, wordt u naar het hoofdscherm genavigeerd waar diensten, favorieten en boeketten horizontaal naast elkaar worden weergegeven. In plaats daarvan kunt u de lay-out van favorieten en boeketten wijzigen in een verticale lijst.

Het lint

Het lint is ontworpen om u te helpen snel de opdrachten te vinden die u nodig hebt. Opdrachten zijn georganiseerd in logische groepen, die onder een aantal tabbladen zijn verzameld. Speld het lint vast om het altijd open te houden terwijl u werkt, of vouw het anders samen als u wat meer ruimte nodig heeft.

Context-werkbalken

Naarmate de contextmenu’s langer worden met de steeds grotere functionaliteiten, worden ze rommelig en behoorlijk verwarrend. Om de menu’s kort en intuïtief te houden, zijn de veelgebruikte en meest gebruikte opdrachten verplaatst naar nieuwe werkbalken, waardoor ze gemakkelijker toegankelijk en gebruiksvriendelijker zijn.

De winkel

De Store biedt toegang tot online inhoud, waaronder lijsten met kanalen en boeketten, IPTV-afspeellijsten en EPG-bronnen. Een aantal gratis openbare providers zijn out-of-the-box beschikbaar , elke provider bevat een of meer bronnen. Bovendien kunt u uw eigen providers en bronnen toevoegen.

Kom meer te weten

Pakketten downloaden

Download diensten en transponders van de dagelijks bijgewerkte satellietwebsites. U kunt eenvoudig uw eigen satellieten selecteren en het type diensten dat u precies nodig heeft. Bovendien kunt u boeketten genereren uit de beschikbare rijke data.

Kom meer te weten

Instellingen Statistieken

Als u op zoek bent naar een rapport over uw instellingen, bevatten de statistieken gedetailleerde lijsten en grafieken die u laten zien hoeveel diensten van verschillende typen (HD/SD-televisie en radio), streams en picons beschikbaar zijn in elke afzonderlijke satelliet en boeket uw instellingen bevatten .

Info-tooltips

Als je meer informatie nodig hebt over een servies, favoriet of boeket, beweeg je muisaanwijzer eroverheen. Er verschijnt snel een klein pop-upvenster met meer nuttige informatie gedurende enkele seconden. U kunt tooltips echter uitschakelen als u ze een beetje vervelend vindt terwijl u aan het werk bent.

geavanceerd zoeken

U kunt uw zoekresultaten verfijnen met behulp van de zoekknoppen; Aa → match hoofdlettergevoelig (bijv. “sport” niet “Sport”), [A] → match hele woorden (bijv. “sport” niet “sport”), en (á) → match diakritische tekens (bijv. “Barça” niet ” Barça”).

Snelle tips

Snelle hints helpen je op een intelligente manier om veel handige functies te krijgen, waar je misschien geen idee van hebt. Als je de hint al hebt gekregen, kun je op . klikken om het af te wijzen en nooit meer te laten zien.

Ouderlijk toezicht

U kunt het ouderlijk toezicht op dezelfde manier kiezen als uw STB geconfigureerd. Services, boeketten en favorieten die met deze methode worden toegepast, worden gemarkeerd als ouderlijk vergrendeld.

Foutloos

Instellingen worden tijdens het laden grondig gecontroleerd op fouten. Ongeldige of verkeerde referenties worden volledig opgeschoond en fouten worden voor zover mogelijk hersteld.

Eenvoudig bewerken

U hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om uw eigen instellingen te bewerken. Technische termen zijn goed georganiseerd in eenvoudige beschrijvende vormen om gemakkelijk te begrijpen.

Invoervalidatie

Om ervoor te zorgen dat u 100% geldige instellingen krijgt, wordt elke gebruikersinvoer en -actie goed gevalideerd en geverifieerd voordat deze wordt ingediend met eenvoudige handige hints of berichten.

Bestandsindelingen

Naast het Enigma2 native bestandsformaat lamedb, introduceert E-Channelizer een nieuw speciaal bestandsformaat met de ecz- extensie en twee voordelen:

  • Enkele vijl in plaats van tientallen losse vijlen.
  • Effectief gecomprimeerd (~10-20%).

Kom meer te weten

Gecomprimeerde instellingen

De bestanden zijn beschikbaar op websites, meestal in gecomprimeerde formaten, wat een extra stap vereist om de gecomprimeerde bestanden uit te pakken om de instellingen te openen. Nu kunt u ZIP- , RAR- , TAR- en 7Z- bestandsindelingen native openen, bewerken en opslaan zonder een ander hulpmiddel te gebruiken om uw bestanden uit te pakken of te zippen.

Kom meer te weten

Explorer-extensie

Met behulp van het installatieprogramma kunt u optioneel de shell-extensiefunctie van de Verkenner selecteren om Openen met E-Channelizer toe te voegen aan het contextmenu van Windows Verkenner wanneer u met de rechtermuisknop op een ondersteund bestand (lamedb, *.ecz) klikt.

Kom meer te weten

Recente documenten

Wanneer u een bestand opent, kunt u eenvoudig en snel toegang krijgen tot de recent geopende bestanden vanaf uw computer of internet.

Kom meer te weten

Satellieten bewerken

Het bestand Satellites.xml is de hoofdmap die door STB wordt gebruikt om services te scannen. U kunt uw satellieten en transponders eenvoudig en snel in-line op één plek bewerken.

Satellieten filteren

U kunt de weergave van satellieten, kabel en terrestrische diensten afzonderlijk omschakelen. Dit helpt om services gemakkelijk te filteren wanneer u veel satellieten hebt geïnstalleerd.

Kom meer te weten

Kaart Satellieten

Definieer één keer uw favoriete kaartlijst en de satellieten worden automatisch omgezet in uw vooraf gedefinieerde namen en posities. Bovendien kunnen meerdere aangrenzende satellieten worden samengevoegd tot één enkele satelliet naar keuze.

Ontbrekende satellieten

Bij het laden van instellingen worden services gekoppeld aan satellieten die beschikbaar zijn in satellites.xml. Ontbrekende satellieten hebben geen naam en zijn gemarkeerd met in de transponderslijst, verwijder hun diensten of werk het bestand satellites.xml bij om ze te herstellen.

Filterservices

Tegenwoordig wordt het erg moeilijk om duizenden verschillende soorten diensten van vele satellieten en providers af te handelen. Daarom helpen een aangepast filter en geavanceerd zoeken u om gemakkelijk te kiezen welke services u precies wilt weergeven.

Kom meer te weten

Favoriete diensten

Als een servies aan één of meerdere boeketten wordt toegevoegd, verschijnt het aantal boeketten in de kolom. Klik erop om de lijst met boeketten te openen, waar u een boeket kunt openen of deze service van een of alle boeketten kunt verwijderen.

Kom meer te weten

Batch bewerken

Batch Edit helpt u om slechts enkele gemeenschappelijke kenmerken van de services te wijzigen, maar andere intact te houden. Dit is een erg handige functie wanneer u meerdere services tegelijk wilt bewerken in plaats van ze één voor één te bewerken.

Boeketten importeren

Als je van sommige boeketten in een andere setting houdt, is het heel gemakkelijk om ze in je eigen favorieten te importeren. U kunt alle boeketten bekijken en selecteren wat u wilt importeren, bepalen van welke satellieten en hun inhoud aanpassen.

Kom meer te weten

Beheer favorieten

Wanneer u een boeket opent, worden alle bestaande services in dit boeket gemarkeerd en gemarkeerd met de accentkleur. Als een favoriet aan meerdere boeketten is toegevoegd, wordt het sterpictogram verschijnt met het aantal andere boeketten.

Favorieten toevoegen

Omdat favorieten het meest gebruikte onderdeel van instellingen zijn, biedt E-Channelizer uitgebreide tools om favorieten toe te voegen, te bewerken en opnieuw te rangschikken.

Kom meer te weten

Boeketten in Boeket

Neem meer controle over uw boeketten en organiseer ze in een hiërarchische boomstructuur door boeketten in een boeket te plaatsen. Druk gewoon op CTRL terwijl u de geselecteerde boeketten laat vallen om ze in het doelboeket te plaatsen.

Kom meer te weten

Favorieten rangschikken

U kunt favorieten in een boeket opnieuw rangschikken om uw gewenste volgorde aan te passen door simpelweg te slepen en neer te zetten. Bovendien zou je favorieten uit een boeket kunnen selecteren en ze naar een andere kunnen verplaatsen, of in plaats daarvan op CTRL drukken terwijl je ze sleept om ze te kopiëren.

Kom meer te weten

Aangepast sorteren

Als alfabetisch sorteren te eenvoudig is om aan uw behoeften te voldoen, kunt u een aangepaste sortering op hiërarchische niveaus definiëren op basis van de kenmerken van services. Elk sorteerniveau kan optioneel worden gemarkeerd en opnieuw worden gerangschikt oplopend of aflopend.

Kom meer te weten

Ongeldige favorieten

Favorieten zijn ongeldig als de bijbehorende services niet worden gevonden (bijv. niet meer verzonden na opnieuw scannen). Ze kunnen optioneel worden bewaard en weergegeven als <N/A>, zodat u boeketten kunt bekijken en aanpassen, maar ze worden verwijderd wanneer u de instellingen opslaat.

IPTV-accounts

Beheer onbeperkt accounts van IPTV-providers (Xtream Codes) of M3U-afspeellijsten. Kanalen zijn gegroepeerd in de categorieën Live, Films en Series. U kunt eenvoudig kanalen maken, bewerken en sorteren zoals u dat wilt. Bovendien kunt u de zenderlogo’s downloaden naar uw pc.

Kom meer te weten

IPTV-updates

Plan IPTV-updates op de achtergrond en selecteer meerdere boxen om automatisch te synchroniseren zonder zelfs maar uw pc of box aan te raken. U kunt ervoor kiezen om nieuwe IPTV-kanalen toe te voegen aan een vooraf gedefinieerde groep of boeket, en een melding te krijgen op uw tv wanneer kanalen worden bijgewerkt.

Kom meer te weten

IPTV-EPG

Wijs in een paar seconden automatisch EPG van DVB (satelliet/kabel) of aangepaste XMLTV toe aan al uw IPTV-kanalen . Je kunt ook de krachtige Rytec en Koditv EPG gebruiken en je favoriete EPG-taal en satellietpositie selecteren.

Kom meer te weten

M3U importeren en exporteren

Importeer duizenden IPTV-kanalen van de gemeenschappelijke M3U-tracks en afspeellijsten die algemeen beschikbaar zijn. U kunt kanalen synchroniseren met de bestaande boeketten en kanalen groeperen in meerdere boeketten naar keuze. Bovendien kunt u IPTV-kanalen en Enigma-boeketten exporteren naar M3U-afspeellijsten.

Kom meer te weten

Afspelen bedienen

Het is mogelijk om volledige controle over het afspelen van de stream te hebben door het type te wijzigen. Het type bepaalt hoe de stream moet worden afgehandeld en uitgevoerd, met behulp van de standaard- of andere speler (bijv. GstPlayer, ExtePlayer3), afhankelijk van wat beschikbaar is.

Kom meer te weten

Stream Player

Geniet van het kijken naar livestreams van je STB en internet (IPTV) op de geïntegreerde mediaspeler aangedreven door VLC met een innovatief ontwerp. Tijdens het kijken kunt u de huidige EPG-gebeurtenissen en ook de media-informatie bekijken.

Kom meer te weten

Speel streams af

Stream diensten van je STB- en IPTV-zenders op de geïntegreerde mediaspeler. Dit helpt om snel te controleren of IPTV-links werken voordat u ze aan uw STB toevoegt.

Kom meer te weten

Picons weergeven

Picons kunnen optioneel worden weergegeven in de diensten- en favorietenlijsten. Bovendien kunt u voor elke lijst afzonderlijk de grootte van de picons selecteren, uit 3 verschillende formaten 50×30 75×45 100×60 pixels. Picons worden onmiddellijk geladen, ongeacht hoeveel.

Kom meer te weten

Picon-indelingen

Picons kunnen worden geselecteerd uit elk afbeeldingsformaat png jpeg gif tiff bmp svg. Wat het formaat ook is, E-Channelizer converteert het automatisch naar png ter plekke. U kunt ook één afbeelding voor meerdere vergelijkbare diensten (bijv. Eurosport) tegelijk selecteren.

Kom meer te weten

Picons importeren en exporteren

Het is heel moeilijk om zelf bepaalde picons te vinden in een map met duizenden afbeeldingen. In plaats daarvan kunt u ze eenvoudig met een enkele klik importeren. U kunt picons ook op dezelfde manier exporteren, met behulp van de servicenamen of referenties.

Formaat van pictogrammen wijzigen

U kunt een of meerdere picons tegelijk verkleinen met een enkele klik, met behulp van een van de vooraf gedefinieerde algemene formaten (bijv. HD, X, Z, …), of een ander aangepast formaat dat u kiest. Daarnaast kunt u de kleurdiepte wijzigen (32 of 8 bit).

Kom meer te weten

Profielen configureren

Om via het netwerk toegang te krijgen tot STB, kunt u snel een profiel toevoegen door een naam en het IP-adres in te voeren; daarna ben je klaar om te gaan. Andere vooraf gedefinieerde configuraties kunnen ook worden aangepast; ze zijn echter meestal standaard geldig.

Kom meer te weten

Host of IP

Om uw STB aan te sluiten, stelt u de hostnaam of het IP-adres (v4/v6) in, het verdient de voorkeur om de hostnaam te gebruiken om IP-wijzigingen te voorkomen als DHCP is ingeschakeld. Gebruik een statisch IP-adres of dynamische DNS-service om overal buiten uw huis verbinding te maken.

Kom meer te weten

Zoeknetwerk

Controleer je steeds het IP-adres van je STB wanneer je een profiel aanmaakt of elke keer dat het verandert? In plaats daarvan kunt u snel uw thuisnetwerk scannen en een gedetailleerde lijst vinden van alle aangesloten apparaten aangedreven door E2. Vervolgens kunt u de apparaten selecteren waarvoor u profielen wilt toevoegen.

Kom meer te weten

Actief profiel

Nadat u uw STB-profiel hebt geactiveerd, kunt u meer informatie bekijken over de huidige service, EPG-gebeurtenissen, signaalmeter en apparaatdetails. De informatie wordt om de paar seconden automatisch vernieuwd. Dit is erg handig om uw STB te volgen, zelfs van buiten het huis.

Kom meer te weten

Instellingen overzetten

Na het succesvol configureren van uw STB-profiel, kunt u uw instellingen lezen (downloaden) en schrijven (uploaden) via het FTP / SSH-protocol met een enkele klik in enkele seconden. U hoeft geen bestanden eerst lokaal op uw pc op te slaan.

Kom meer te weten

Gelijktijdige overdrachten

Als u meer dan één STB heeft, kunt u uw favoriete instellingen tegelijkertijd naar al uw apparaten overbrengen, met een enkele klik in enkele seconden.

Kom meer te weten

%d bloggers liken dit: