Netflix account delen wordt aangepakt

Netflix gaat account delers aanpakken

We doen het eigenlijk allemaal wel: je Netflix-account delen met je vriend, buurman, collega, achterneef of verre tante.
Zo bespaar je geld en kan je alsnog de vetste series volgen.
Maar waar wij het geld lekker in de zak houden, loopt Netflix de knaken mis.
Dat vinden ze niet zo leuk daar in Californië en dus gaan ze er iets aan doen.

Concurrentie 

Netflix is nog altijd de grootste streamingdienst ter wereld.
Er zijn echter kapers op de kust om die titel van ze af te pakken. Zo is Disney+ aan een geweldige opmars begonnen door zieke content te droppen.
Met ruim 100 miljoen abonnees zit Disney+ al op de helft van het aantal mensen met een Netflix-abonnementje. En waar de streamingsdienst van Disney maar blijft groeien, is de rek er bij

De kans is erg groot dat er veel meer dan 200 miljoen mensen geabonneerd zijn op Netflix.
Of ja, geabonneerd… Wij mensen zijn slim en doen er alles voor om zo min mogelijk geld uit te geven. Daarom wisselt zo’n beetje iedereen de inlogcodes van zijn of haar Netflix-account met elkaar uit. Hierdoor kunnen jullie de kosten delen en blijft er meer geld over bier. Maar dit is illegaal volgens de regelementen van Netflix! En waar ze vroeger nog wel een oogje dichtknepen, gaat de streamingdienst deze boefjes nu aanpakken. Waarschijnlijk omdat ze de hete adem van Disney+ in de nek voelen.

 

Verificatie 

Maar hoe dan?
Het lijkt toch echt onbegonnen werk om al die 200 miljoen accounts onder de loep te nemen.
Netflix wil dit gaan doen via een verificatiesysteem.
Wanneer ze een vermoeden hebben dat jij je filmpje aan het checken bent op een account wat niet van jou is, kunnen zij vragen om jezelf te verifiëren.
Zo kunnen zij achterhalen of jij op hetzelfde adres woont als de accounteigenaar.
Om te voorkomen dat jij straks de climax van je serietje mist, kun je jezelf maar beter een IPTV account cadeau doen. Voor 75-100 per jaar heb je naast duizenden live TV zenders, keuze uit duizenden films en honderden series. Vindt je het installeren allemaal maar ingewikkeld, kijk dan eens naar een kant en klare speler voorzien van een jaar IPTV pakket naar keuze en helemaal plug and play.

Bron: https://fhm.nl/netflix-account-boefjes-aanpakken/

%d bloggers liken dit: