Apps installeren welke niet of niet meer in de playstore staan

Hoe Downloader op een Android TV Box

te installeren | Downloader op smart TV installeren

Downloader is een applicatie waarmee u verschillende bestanden van internet naar de Android TV-box en vele andere apparaten kunt downloaden. Het downloadproces is eenvoudig. U moet de vereiste URL typen en het bestand rechtstreeks van de website downloaden zonder dat u ze hoeft te openen. De app faciliteert ook een ingebouwde browser, waarmee u uw bestanden van de webpagina’s kunt downloaden. Met deze snelle browser kunt u ook internetten zoals u dat met de andere browsers doet. Het heeft alle functies die aanwezig zijn in de bovenste browsers.

Downloader is een van de beste toepassingen om bestanden van internet te openen en naar een apparaat te downloaden. Het was vooral handig voor mij met de Amazon Firestick toen ik probeerde apps te verkrijgen die niet in de Amazon Store staan. Ik zou het als een essentiële toepassing beschouwen voor sideloading-doeleinden op verschillende apparaten. De meest bijgewerkte versie is beschikbaar in de Google Play Store op apparaten met Android TV OS – u hoeft alleen maar te weten waar u moet zoeken!

Downloader-functies

  • Downloader is een app voor het downloaden en side-loaden van de *.apk-bestanden voor toepassingen van derden die u niet kunt vinden in de Google Play Store.
  • Eenmaal geïnstalleerd, begint Downloader automatisch met het installeren van de toepassingen die u vindt.
  • De Downloader-applicatie biedt ook de mogelijkheid om het originele installatiebestand te verwijderen, dat in de toekomst mogelijk kwaadaardig kan zijn.
  • Met de downloader-applicatie kunt u communiceren met de interface met behulp van de afstandsbediening, waardoor u geen muis of toetsenbord hoeft aan te sluiten.
  • De gebruikersinterface is eenvoudig en interactief.

Hier zijn stapsgewijze instructies om de download voor de Android TV-box te installeren en te genieten van alle faciliteiten.

Hoe Downloader op Android TV Box te installeren

Het installeren van een Downloader-applicatie voor Android TV-boxen is geen moeilijk proces. U moet de onderstaande gids volgen om het zonder fouten en fouten te installeren.

Open Google Play Store

1. De eerste stap bij de installatie van de downloader-applicatie voor Android TV is het openen van de Google Play Store.

2. In de volgende stap moet u zoeken naar “AFTVnews”. De applicatie komt in de zoekresultaten. Klik vervolgens op Downloader om het installatiescherm te openen.

hoe downloader op Android TV Box te installeren

3. Klik op de installatieknop die beschikbaar is op het installatiescherm. Hierdoor wordt de applicatie verplaatst om het installatieproces te starten.

downloader op Android-box

4. Na enige tijd is het installatieproces van de downloader-applicatie voltooid.
Druk nu op ‘open’ om de applicatie te openen of ga terug naar het startscherm en open vervolgens de applicatie.

Android-box-downloader

Verificatie en basis installatie

1. Na het installatieproces vindt het verificatieproces plaats. Dit proces zorgt ervoor dat de applicatie correct op uw systeem is geïnstalleerd.

2. Na het openen van de applicatie vraagt ​​de applicatie om toegang tot de media, contacten en andere. U moet op toestaan klikken om Downloader verder te laten gaan met het proces.

downloader-app voor Android TV

3. U ziet dan de release-opmerkingen en details. U moet op ” ok “
drukken om door te gaan met het proces.

installeer downloader op Android-box

Toegang tot onbekende bronnen

1. Zoek de URL voor het downloaden van de browserextensielink voor de downloadertoepassing.
Als de installatie van de applicatie van onbekende bronnen optie niet is ingeschakeld in uw Android TV-box, wordt u gevraagd om voor de instellingen te gaan. Druk in dat geval op de instellingenknop.

downloader-app

2. Schakel de onbekende bronnen in voor de downloader-applicatie en zorg ervoor dat de optie is ingeschakeld. Het bestand wordt automatisch gedownload in het systeem.

hoe downloader op Android TV te installeren

Extra bestanden installeren

1. Nadat de applicatie is gedownload van enkele van de externe bronnen,
klikt u op de knop Installeren. De installatiewizard wordt geopend. Dit is het stadium waarin het aanvullende bestand voor de toepassing wordt geïnstalleerd.

downloader op Android-box

2. Na enige tijd wordt de applicatie geïnstalleerd. Het is de laatste fase van het project waarin de volledige applicatie op de Android TV-box wordt geïnstalleerd.

Android TV Box-downloader-app

3. Klik na het installatieproces op Gereed om het scherm van de installatiewizard te voltooien en te sluiten.

hoe downloader op Android TV Box te installeren

Verwijder de installatiebestanden

1. Zoek het gedownloade bestand en klik op de verwijder knop om het installatiebestand te verwijderen.

downloader apk op android box

2. Klik ter bevestiging nogmaals op verwijderen en verwijder de installatiebestanden definitief.

downloader-apk installeren

JavaScript inschakelen op Downloader

1. JavaScript is een belangrijk hulpmiddel om de websites en webpagina’s sneller te laten laden dan normaal en vermindert ook de bandbreedte van de internetprovider.
Het helpt ook om de webpagina gegevens op een dynamische manier in te vullen, zoals vervolgkeuzelijsten. JavaScript inschakelen biedt ook interoperabiliteit en bevat een rijke interface

downloader-app voor Android TV Box

2. Klik op Instellingen om het inschakelen van JavaScript te openen en in te schakelen.

3. Zoek de JavaSCript-activerings-URL online en voer de link in de adresbalk in en download de JavaScript-link.

4. Druk in de instellingen op JavaScript inschakelen om JavaScript in de ingebouwde webbrowser in te schakelen.

Downloader voor Android TV Box
Download apps van derden (niet in de playstore)

De downloader-applicatie is uitgegroeid tot een van de meest populaire applicaties voor het downloaden en installeren van applicaties en services van derden op apparaten zoals Android TV Box, NVIDIA SHIELD en nog veel meer.
De downloader-applicatie is eenvoudig te gebruiken. Dit maakt de downloader-applicatie een van de meest gunstige download applicaties voor Android TV en andere online streaming-hardware.
Met een eenvoudige procedure van een paar klikken kunt u de applicatie op uw Android TV-box installeren. U kunt verschillende soorten bestanden downloaden, zoals muziek, video’s, games, applicaties en nog veel meer.
Downloader is een geweldige gids voor de mensen om applicaties te gebruiken die er zoveel mogelijk gebruik van maken. Deze app bevat apps welke niet of niet meer in de Play Store staan.
Downloader.apk – must have voor elke android bezitter.

%d bloggers liken dit: