Discovery+ aanbod

Over discovery+

Welkom bij discovery+, the streaming home of real-life entertainment en sport. Volg volledige seizoenen van je lievelingsseries, volg je favoriete sportevenement zonder onderbrekingen, bekijk programma’s alvast vooruit of kijk terug wat je hebt gemist. Of je passie nu ligt bij reality, sport, true crime, paranormal, documentaires of science & tech… op discovery+ bekijk je alles on demand.

Bij ons vind je de beste internationale series van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC natuurdocumentaires.

Mis geen premiere van de exclusieve discovery+ Originals, zoek mee naar goud in Gold Rush, leef mee met de liefdesperikelen van de 90 Day Fiancé koppels, bekijk populaire series van Nederlandse bodem zoals Sex Tape en Bevallen met Bobbi of volg je favoriete sport van start tot finish zonder onderbrekingen.

discovery+ kijk je via je smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV apps.
discovery+ is uitsluitend beschikbaar in de Videoclub van TV Piraat in het Premium pakket!

discovery_plus

discovery-plus-zenders
%d bloggers liken dit: