TV Piraat: iptv smarters pro

IPTV smarters pro

IPTV Smarters is een Applicatie die op basis van Xtream Codes in het begin is uitgebracht, maar M3u link en lokale bestandslijst worden ook in de laatste updates ondersteund. Vriendelijke en eenvoudige GUI is het belangrijkste punt in deze app . Deze app is beschikbaar voor Android , iOS en Smart TV’s ( WebOS , Tizen , Android).
Het is een van de aanbevolen toepassing door Install-iptv !
U kunt IPTV slimmer downloaden van :

Android play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nst.iptvsmarterstvbox

Download IPTV smarters APK via direct link : install-iptv.com/iptvsmarters


Install IPTV on IPTV smarters

Installatie duur: circa 6 minuten.

  1. Kies uw lijst. Open de toepassing en u moet kiezen welke methode u wilt toevoegen lijst , Wij raden gebruik maken van Xtream Codes API die wordt ondersteund door meer dan 95% van de IPTV-providers .IPTV smarters pro installation step 1

Voer Xtream verbindingsgegevens inKies een naam voor uw lijst (het kan elke naam zijn) in het eerste veld en Xtream codes USERNAME , PASSWORD en SERVER URL die door uw IPTV-serviceprovider zijn verstrekt en druk vervolgens op ADD USER.
Opmerking: U kunt Xtream codes API details uit M3u link halen ( lees FAQ’s )

  1. IPTV smarters pro installation step 2

U bent ingelogd en Live TV , VOD en series zijn beschikbaar om te bekijken. Veel plezier

.
IPTV smarters pro installation step 3


Amazon firestick

U kunt de APK van IPTV smarters pro downloaden via een directe link door Downloader app in Fire TV , volg deze stappen:
1- Installeer Downloader op uw Amazone-fire-tv.
2 – Selecteer de navigatie tabs van het beginscherm door op omhoog te drukken, en scroll naar rechts om de instellingen te bereiken. Selecteer in dit menu Apparaat. Kies vervolgens Developer Options en u zou een submenu moeten zien dat de vermelding ‘Apps from Unknown Sources’ bevat. Selecteer het en zorg ervoor dat het daaronder AAN staat.

  1. Ga terug naar de Downloader app. Op de eerste pagina van de app zie je een wit vakje waarin je een URL kunt typen. Selecteer deze en typ: http://install-iptv.com/iptvsmarters. Installeer het dan.

%d bloggers liken dit: