TV Piraat: Top 8 apple iptv apps

De 8 Beste IPTV Apps
voor Apple TV in 2021

iptv-apps-apple-tv

Met behulp van de beste IPTV-apps en -spelers kunt u live tv-programma’s, on-demand-films, videogames en nog veel meer bekijken. De IPTV’s worden aangeboden door tal van elektronische merken zoals Apple, Samsung, enz. Om content via IPTV te kunnen bekijken, moet u een IPTV-app installeren op uw smart TV. Als je een Apple TV gebruikt, zijn er tal van verschillende opties beschikbaar om je kijkervaring met IPTV-apps te verbeteren.

Een aantal belangrijke kenmerken die een app zou moeten hebben:
De app moet ondersteuning bieden voor het gieten van video’s naar Chromecast, Firestick en andere platforms.
Het moet video’s van de URL-links afspelen.
Het moet in staat zijn om de video’s op te nemen om ze later te bekijken.
De app moet de mogelijkheid hebben om lokale media af te spelen.
Het moet ouderlijk toezicht hebben.

Wat is IPTV? en hoe werkt het eigenlijk…

De 8 beste IPTV Apps voor Apple TV in 2021

Als u op zoek bent naar de IPTV-app voor uw Apple TV met de bovengenoemde functies, dan moet u deze top-apps bekijken die u nu kunt downloaden op uw iOS TV-toestel.

1. GSE Smart IPTV

GSE Smart IPTV

Deze IPTV app is een van de beste spelers op deze lijst. GSE Smart IPTV is een volledige oplossing voor de gebruiker die extra streaming-ervaring wil van zijn Apple TV’s. Het is ontworpen met krachtige tools die de meeste formaten ondersteunen. Het heeft M3U formaat ondersteuning, JSON formaten, Database afspeellijst formaten en nog veel meer. Dit is een complete speler en je zult nooit de ondersteuning van derde partij tools nodig hebben na het gebruik ervan. Dit is de beste playlist manager app voor iOS-platform – u kunt favoriete kanalen toevoegen, een externe afspeellijst downloaden, een externe afspeellijst toevoegen aan de database, de inhoud van de afspeellijst bekijken, etc., Met de meertalige ondersteuning heeft deze app alles wat u ooit nodig heeft om uw tv-kijkervaring te verbeteren.

GSE Smart IPTV functies

Het biedt ondersteuning voor het opnemen van live TV, Chromecast, XTREAM-CODES API, AIRPLAY en meer.
Het is een complete door de gebruiker gedefinieerde geavanceerde IPTV-oplossing die goed werkt met live en niet-live TV/stream.
Het biedt een ingebouwde krachtige speler en ondersteunt alle populaire afspeellijsten.
Deze geavanceerde speler ondersteunt alle belangrijke formaten, inclusief RTMP met andere opties, waaronder tokens.

2. Cloud Stream IPTV Player

Cloud Stream IPTV Player on the App Store

Het is een zeer populaire IPTV-app op de iOS-markt. Dit is de app is gecategoriseerd onder de beste IPTV-apps voor Apple TV in 2021 vanwege de geavanceerde IPTV-oplossingen voor live- en VOD-streams. De app heeft een ingebouwde krachtige speler die aan alle eisen voldoet. Na het downloaden van deze app hoeft u geen gebruik te maken van een externe speler om verschillende formaten te ondersteunen. De accountinformatie kan eenvoudig worden opgehaald op deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke IPTV-app. Bovendien hoeft u met deze app geen IPTV-kern te installeren, dus het is inderdaad een eenvoudige maar effectieve app.

Cloud Stream IPTV Player functies

Het biedt functies voor ouderlijk toezicht.
U kunt de afspeellijst synchroniseren voor een naadloze gebruikerservaring.
Het helpt u bij het afspelen van multicast streams via een UDP-proxy en meer.

3. iPlayTV

iPlayTV on the App Store

Dit is een grote opkomst IPTV-app voor de bedrijven met een nieuwe speler, nieuwe analytische, dynamische live-streaming en tal van andere nieuwe functies. Het is een one-stop-oplossing voor uw TV-entertainmentbehoeften. Het kan live video’s streamen tot 4K en wordt geleverd met de ondersteuning van een adaptieve bit snelheid die een functie heeft om de videokwaliteit automatisch te verminderen op basis van de snelheid van het internet. Deze speler bespaart u onnodige buffertijd in 2021. Dit is de beste oplossing voor online TV ondersteunt volgende afspeellijst – lokale M3U afspeellijst, remote afspeellijst, beveiligde afspeellijst, afspeellijst manager en exporteren van database afspeellijst. Over het geheel genomen is het een ingebouwde power player die kan functioneren zonder dat er spelers van derden aan te pas komen.

iPlayTV functies

Het helpt u bij het vinden van de kanaallogo’s met behulp van de kanaalnaam.
Het biedt volledige ondersteuning voor elektronische programmagidsen.
Het ondersteunt alle belangrijke IPTV-afspeellijsten en streamcodecs.
Het ondersteunt EPG URL’s met gzip/tar inhoud.

4. IP Television – IPTV M3U

ip television

Dit is een van de beste IPTV-apps voor Apple TV in 2021, omdat je hiermee overal televisie kunt spelen met internationale uitzendingen, themakanalen, wereldwijde kanalen en speciale kanalen op aanvraag op je iOS-apparaten. Deze app is zeer eenvoudig te bedienen en wordt geleverd met tal van coole functies. Je kunt er je favoriete sporten, soap opera’s, films en tekenfilms op bekijken. Dit is een beste IPTV-speler, omdat het voortdurend is bijgewerkt en veel nieuwe functies deelt, zoals – optie om afspeellijsten in te voegen en te beheren, IPTV kan worden gestreamd met behulp van chromecast, kan kanalen op verschillende manieren toevoegen, elektronische programmagids, advertenties verwijderen, ouderlijk toezicht en nog veel meer.

IP Television functies

Het werkt op een eenvoudige interface en biedt de grootst mogelijke IPTV-content.
Het stelt u in staat om meer afspeellijsten in te voegen en deze eenvoudig te beheren.
U kunt IPTV streamen met Chromecast.
U kunt advertenties verwijderen en het ouderlijk toezicht instellen.

5. IPTV Player Pro: Play M3U File

iptv player

Dit is een slimme IPTV-app voor slimme gebruikers met tal van interessante functies. Deze feature-loaded IPTV speler kan lokale en externe bestanden zoals M3U, xspf, en jspf playlists op het internet ondersteunen. Echter, deze app heeft ook een exclusieve functie die automatisch scant, laadt en previews kanaal in de afspeellijst. Bovendien kunt u met behulp van Chromecast en AirPlay-modus video’s afspelen op uw Apple TV-scherm. Deze hoogwaardige videospeler vereist geen ondersteuning van een externe speler en stelt gebruikers in staat om hun huidige afspeellijst te synchroniseren met uw account, zodat u deze op meerdere apparaten kunt gebruiken. Deze krachtige speler heeft een ouderlijk toezicht, maar u krijgt geen Tv-kanalen bij deze speler, om kanalen te krijgen moet u uw IPTV-provider raadplegen.

IPTV Player functies

Het stelt u in staat om lokale en externe m3u, jspf, xspf playlist op het internet te laden.
U kunt genieten van ingebouwde hoge kwaliteit video-engine met deze app.
U kunt elke video naar het TV-scherm gieten via ChromeCast of AirPlay.
Het biedt gesynchroniseerde afspeellijst kanalen om te gebruiken op meerdere apparaten.

6. TV Streams

tv stream

TV Streams is een van de beste IPTV-apps voor Apple TV, iPhone en iPad die je in 2021 moet gebruiken. Het werkt naadloos op alle iOS-apparaten met een verbeterde gebruikerservaring. Met native elementen van iOS, macOS en tvOS verbetert het de gebruiksvriendelijkheid van de app. Het speelt alle gangbare bestandsformaten af en werkt als een universele Apple app. TV Streams werkt op een intuïtieve UI en biedt eenvoudige importfuncties.

TV Streams functies

Het biedt een eenvoudige optie om een lijst van uw favoriete kanalen te importeren.
U kunt iCloud-content met deze app synchroniseren op al uw apparaten.
Het biedt regelmatige updates om een naadloze gebruikerservaring te bieden. Het ondersteunt alle belangrijke bestandsformaten, waaronder .mov, .m3u8, .mpv, .mkv, enz.

7. rIPTV

Probeer deze krachtige IPTV-speler voor Apple TV om te genieten van al uw favoriete multimediacontent op één enkel apparaat in één enkele toepassing. Het brengt on-demand-tv en streamingdiensten op uw iOS-apparaat. U kunt rIPTV gebruiken om elektronische programmagidsen toe te voegen aan al uw kanalen. Het helpt u bij het vinden van showtijden, het doorbladeren van foto’s, het bekijken van trailers, het weergeven van beoordelingen en nog veel meer. Het is de perfecte app voor het bekijken van sport, films, nieuws, series, kinderprogramma’s en het luisteren naar muziek. Het werkt ook goed met iPhone en iPad apparaten.

rIPTV functies

Het biedt meerdere IPTV-afspeellijsten en iPad multitasking ondersteuning.
Het biedt beoordeling en filmtrailers om u te helpen een voorbeeld te geven van wat u van plan bent later te bekijken. Het maakt 3D Touch-functie mogelijk op ondersteunde apparaten.
Het helpt u om uw programma direct op Spotlight te vinden.

8. SPB TV World

Probeer deze IPTV-speler om uw favoriete content op Apple TV, iPhone en iPad te bekijken. Het maakt van uw toestel een echt TV-toestel. Hier kunt u genieten van meer dan 100 tv-kanalen in verschillende talen van over de hele wereld. Het biedt uitstekende videokwaliteit en legale content gratis. Het werkt goed op alle netwerken, inclusief Wi-Fi, 4G, 3G en Edge. Het is echter mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht wanneer u naar video’s buiten uw eigen gebied kijkt. Hier kunt u door de TV-gids kijken en tegelijkertijd TV kijken.

SPB TV World functies

Het biedt profielen en opties voor ouderlijk toezicht.
Het helpt u bij het leren van nieuwe talen met eenvoudige toegang.
Het biedt de mogelijkheid om met één druk op de knop het volume en de helderheid te beheren. U kunt TV kijken op een groot scherm via Chromecast.

Conclusie:

De manier van televisiekijken is met de beste IPTV-apps voor Apple in 2021 drastisch verfijnd. Als je nog steeds met oude methoden naar je tv kijkt, dan is het tijd om de IPTV-speler op je slimme gadgets te downloaden en live streaming, internationale uitzendingen en tv-kanalen op een nieuwe manier te ervaren.

%d bloggers liken dit: