IPTV op smart TV

De beste IPTV-toepassingen voor uw Smart TV 

Meer en meer mensen kijken online tv.
Dit heeft de term IPTV steeds populairder gemaakt, technologie waarmee we televisie kunnen kijken via internet zoals de naam al aangeeft, 
Internet Protocol Televisie.

Daarom maakt deze technologie gebruik van het TCP / IP-protocol om video te verzenden en tv-kanalen te bekijken vanaf elk apparaat dat op internet is aangesloten. Rekening houdend met het feit dat de televisies zelf vandaag al over deze mogelijkheid beschikken,
gaan we dit laten zien de beste IPTV-applicaties om internet-tv te kijken op uw smart-tv.

iptv

 

Een van de belangrijkste voordelen van deze technologie is dat de inhoud met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt verzonden, aangezien de operator reserveert een deel van de bandbreedte voor de service.

Bovendien kan de operator meer gepersonaliseerde diensten aanbieden dankzij de overdracht van gegevens naar de IP’s van de klanten. Dat wil zeggen, we kunnen gemakkelijker en zelfs genieten van kanalen of programma’s van onze smaak exclusieve kanalen voor ons.

Deze reservering voor bandbreedte is iets dat niet bestaat in services zoals Netflix, HBO, Amazon Prime Video en andere vergelijkbare OTT’s, daarom is het dataverkeer gegenereerd door deze services deelt de bandbreedte met de rest van het verkeer .

Nu is dit voordeel van IPTV een tweesnijdend zwaard, omdat aan de andere kant deze bandbreedte reserve de snelheid beïnvloedt waarmee we kunnen navigeren vanaf elk ander apparaat dat op hetzelfde netwerk is aangesloten.

Met dit alles duidelijk, als we willen kunnen genieten van streaming-kanalen en -programma’s op onze Smart TV, moeten we weten dat we moeten vertrouwen op een applicatie waarmee we IPTV-, m3u- of m3u8-lijsten kunnen spelen.

De beste IPTV-toepassingen voor Smart TV

Bij het gebruik van een applicatie waarmee we internet-tv kunnen kijken, in streaming, is het belangrijk om te weten dat de besturingssysteem van onze Smart TV beperkt het gebruik van bepaalde applicaties. Als we een smart-tv met Android TV-besturingssysteem hebben, is het ding vrij eenvoudig, terwijl als het besturingssysteem Tizen of Web OS is, het ding verandert.

In het geval van een smart-tv met Android TV-besturingssysteem is het aanbod erg breed, omdat we veel IPTV-toepassingen kunnen vinden om onze favoriete kanalen op internet te bekijken.

Als we nu een smart-tv met een ander besturingssysteem hebben, hebben we ook verschillende alternatieven. De eerste is het zoeken naar toepassingen van dit type die we in elk van de kunnen vinden applicatie-winkels van de bijbehorende platforms en installeer degene die het beste bij ons past.

Natuurlijk kunnen we in dit geval vaststellen dat sommige niet werken zoals we denken of dat ze worden betaald. We kunnen er echter enkele vinden die we zonder problemen kunnen installeren en waarmee we kanalen of m3u-lijsten kunnen toevoegen.

Maar als we niets vinden dat gratis is of dat we leuk vinden hoe het werkt, kunnen we altijd een gebruiken TV Box met Android TV of Amazon’s het te bezitten. Fire Stick-tv. In dit type apparaten kunnen we een van de volgende vooraf geïnstalleerde applicaties vinden, hoewel we ook degene die we het leukst vinden kunnen installeren om ze later vanaf het apparaat zelf te laten werken en onze favoriete kanalen op internet op onze Smart TV te bekijken.

VLC

In het geval van een tv met Android TV is de applicatie of speler bij uitstek om lijsten of m3u-bestanden af ​​te spelen VLC.
En dankzij de beroemde multimediaspeler kunnen we naast gratis OpenSource-software vrijwel elk type inhoud afspelen zonder dat er extra codecs nodig zijn.

Om dit te doen, ga je gewoon naar de Google Play app store op onze smart TV, zoek je de VLC-speler en ga je verder met de installatie.
Zodra dit is gebeurd, kunnen we via de menuoptie Medium > Netwerklocatie openen de URL invoeren van het kanaal dat we willen afspelen en dat is alles. 
Ga naar de VLC-pagina .


Kodi IPTV

Het is een van de meest populaire IPTV-toepassingen en wordt zowel vanaf de pc als vanaf Smart TV zelf gebruikt, ja, zolang we Android TV hebben. Net als VLC is Kodi een mediaspeler die we gratis kunnen krijgen. Daarom gaan we naar de Google-applicatiewinkel, zoeken we naar de speler en gaan we door met de installatie.

Zodra dit is gedaan, moeten we de IPR Simple Client PVR-plug-in installeren.
Dit kunnen we doen via de optie Add-ons > Mijn add-ons> PVR-clients.
Met de plug-in geïnstalleerd, vinden we op het tabblad Algemeen de optie om de URL van de m3u-lijst toe te voegen waarmee we het betreffende kanaal kunnen zien. We slaan de wijzigingen op, herstarten Kodi en ten slotte gaan we vanuit het hoofdmenu naar TV> Kanalen en de toegevoegde kanalen zullen verschijnen om ze te spelen. Ga naar de Kodi-pagina


Live Lounge IPTV

Live lounge is een nieuwste toevoeging aan de online IPTV-apps. De app is voornamelijk ontwikkeld voor Android-besturingssysteem.
De app kan echter eenvoudig worden ingesteld en geïnstalleerd op Firestick, Firetv, MAC en Nvidia Shield.
U kunt de eenvoudige stapsgewijze zelfstudies volgen over hoe te installeren Live Lounge en krijg het in uw apparaat in enkele seconden.

woonkamer

De app heeft een database vol films en tv-shows. Ook is de interface zo ontworpen dat deze de gebruikerservaring maximaliseert. Als gevolg hiervan is het heel eenvoudig om tussen verschillende video-inhoud te navigeren. Verder is er een VOD-gebied waar de gebruikers kunnen vragen om alle media-inhoud die aan de app moet worden toegevoegd.De app is uitgerust met alle populaire mediaspelers zoals MX Player, VLC Player, XMTV Player enzovoort. Bovendien hebben de gebruikers de mogelijkheid om video-inhoud af te spelen op verschillende high-definition videokwaliteiten zoals 1080p, 720p, 320p.


GSE Smart IPTV

Als we het hebben over de Android TV-omgeving, zijn de opties meervoudig, maar het is ook de moeite waard om GSE Smart IPTV te vermelden.
Een applicatie waarmee we live televisie online kunnen kijken via de beroemde m3u-lijsten die ons toegang geven tot alle soorten kanalen, inclusief internationale. Bovendien is het ook mogelijk om de app op sommige tv-boxen zoals de Amazon Fire TV Stick te installeren en te gebruiken op smart-tv’s met andere besturingssystemen. Wat meer is, sommige tv-dozen op de markt hebben deze app al vooraf geïnstalleerd en is ook compatibel met Apple TV.

aplicaciones IPTV

De applicatie kan gratis worden gedownload op de officiële website of via Google Play. In het geval dat we het downloaden van haar website, is het belangrijk om te weten dat we vervolgens de APK op onze tv moeten installeren, terwijl het vanuit de Google Store veel eenvoudiger is. Download GSE Smart IPTV op Google Play .


Lazy IPTV

Het grote voordeel is dat het een breed scala aan lijstformaten ondersteunt, m3u, xspf, gz, zip … Met deze applicatie kunt u ook nieuwe afspeellijsten maken, inhoud toevoegen aan favorieten of zelfs onze kanaallijsten exporteren om ze naar andere apparatuur te brengen . Wat de interface betreft, is het interessant op te merken dat het startscherm van de applicatie volledig aanpasbaar is, tot het punt dat het snelkoppelingen naar onze favoriete kanalen kan toevoegen of kiezen hoe de lijst met kanalen in verschillende formaten wordt weergegeven. Download Lazy IPTV van Google Play.

 

aplicaciones IPTV


OttPlayer IPTV

OttPlayer is een andere applicatie voor Android TV, maar het is ook compatibel met bepaalde modellen met Samsung Smart TV en WebOS.
Het is een tool waarmee we al onze kanalen in een afspeellijst kunnen verzamelen en hun volgorde in een complete gids kunnen aanpassen om van een geweldige ervaring te genieten. Het heeft andere interessante functies zoals het laden en bewerken van m3u-afspeellijsten,
het toevoegen of verwijderen van kanaalgroepen, enz.
Hoewel het een toepassing van Roemeense oorsprong is, heeft het al zijn Engelse versie om de verwerking en configuratie veel eenvoudiger te maken.
Om te weten of ons tv-model compatibel is met OttPlayer, moeten we in de applicatiewinkel van onze Smart TV kijken en controleren
of het beschikbaar is voor installatie.

aplicaciones IPTV

Op dezelfde manier kunnen we online tv kijken, zelfs op oudere tv’s die geen smart tv zijn, omdat de tv-box ons die internetverbinding op onze tv en het besturingssysteem biedt om zonder problemen IPTV-toepassingen te installeren. Ga naar de OTTPlayer-website .


Smart IPTV

Voor zowel Android TV als Samsung smart TV’s of computers met WebOS vinden we de Smart IPTV-applicatie. Een applicatie die we ook kunnen installeren in elke tv-box met Android TV-besturingssysteem en Amazon Fire TV-apparaten. Daarom is het een van de meest compatibele aanbiedingen. Beschikbaar om te downloaden op Google Play of via zijn officiële website .

aplicaciones IPTV

De waarheid is dat de applicatie de mogelijkheid biedt om het 7 dagen gratis te proberen, maar als we het willen en willen blijven gebruiken, moeten we het activeren. Hiervoor zullen we het moeten kopen, maar de waarheid is dat het echt betaalbare kosten heeft voor alles wat het ons biedt.

SSIPTV

Met deze applicatie kunt u online tv kijken op Samsung, LG of Android Smart TV. Hiervoor kan het echter nodig zijn om bepaalde aanpassingen te maken, zoals Samsung-televisies. Daarom moeten we de tv-instellingen invoeren, inloggen op het Samsung Smart TV-account van Smart Hub en de ontwikkelaar of ontwikkelaar kiezen.

Nadat we ons als ontwikkelaargebruiker in Samsung hebben geïdentificeerd, gaan we naar het gedeelte Toepassingen, plaatsen we ons op een van hen en drukken we ongeveer 5 seconden op de middelste knop of OK op de afstandsbediening. Tot we het verborgen menu krijgen.

aplicaciones IPTV

Configureer vervolgens een nieuwe ip of ip-instellingen en stel 91.122.100.196 in. In sommige modellen zullen we ontwikkeling vinden om het IP te configureren en wat we moeten doen is klikken op de optie om SSiPTV-applicaties van gebruikers te synchroniseren. Om alles goed te laten werken, moeten we mogelijk de tv uit- en inschakelen. Het is een applicatie die in de meeste van de officiële aanvraag winkels van de verschillende platforms.

%d bloggers liken dit: